Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift 2017

16 APR 2017 21:47
  • Skapad: 16 APR 2017 21:47

Medlemsavgift 2017

Holmstrand-Helgums SK (HH64 SK) är idrottsföreningen i Helgum.Vår huvudverksamhet är ungdomsfotboll. Kommande säsong kommer vi att ha tre lag i seriespel samt dessutom kvarterslag. I föreningens regi bedrivs även gymnastik för barn och vuxna samt boulespel. Föreningen sköter också isbana, eljusspår och Valvikens badplats samt anordnar fettisdagsrunda och barnens Vasalopp.

Vi vill tro att vår verksamhet på olika sätt är viktig för Helgum med omgivningar. Inte minst ger fotbollen våra ungdomar en vettig fritidssysselsättning som befrämjar både fysisk och social utveckling.

Medlemsavgiften är en viktig inkomstkälla för vår verksamhet och vi hoppas att många även detta år ska betala medlemsavgift.

Medlemsavgiften finns i tre kategorier:

  • Stödjande medlem –valfritt belopp.
  • Aktiv familj där flera familjemedlemmar är aktiva – 300 kr.
  • Enskild aktiv medlem – 250 kr.

 Glöm ej att skriva avsändarnamn och adress samt namn och födelsedata på ALLA som medlemskapet omfattar. Födelsedata omfattar år, månad och dag (ej personnummer). Gäller vid ny medlem! Om du betalar via Internet och ej får plats med alla uppgifter så kan du maila övriga uppgifter till kassör  Louise Frederiksen-Fahlén på: This is a mailto link   Kassörens telefonnummer är 070-3900968

Bankgiro 253-2190    

Skribent: Lars Mikaelsson
Epost: This is a mailto link

SPONSORER 

 Ange alt-text här. 

 

  Ange alt-text här.

  Ange alt-text här.

Postadress:
Holmstrand-Helgums SK - Fotboll
Idrottsvägen 4
88293 Helgum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: l.mikaelsson@telia.c...

Se all info